Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

Projects

esgbit

La meua curiositat artística i el meu amor per la música em motiven , dia a dia , a experimentar amb la meva veu diferents estils musicals , per això , que col · labori activament en diferents projectes relacionats amb el món de la veu , el lirisme i l'art .  

COMPAÑÍA LÍRICA PÓPERA  

La Compañía Lírica Pópera és la conjunció perfecta entre el món de l'Òpera i el món de la música actual , el que li ha fet mereixedora amb el seu primer treball discogràfic " Gala Llatina" , d'un Disc de Platí amb la discogràfica Universal Music , en l'any 2006 ,  

El so genuí i innovador de Pópera ha aconseguit elevar a categoria d'àries , duettos i concertants , les melodies més emotives del món del pop i , que s'han convertit en clàssics per al " gran públic" .  

La posada en escena de Popera captiva , emociona i , sobretot , planteja un nou i fresc punt de vista en les versions que interpreta . Els grans temes del pop llati dels 90 , ( "Si tu no estàs" , “Y si fuera ella" , " Color esperaza " , " Derroche" , entre d'altres) són relatats com històries al més pur estil operístic , sense desvirtuar per això el contingut original de les cançons . Popera en viu és una experiència inoblidable on , des del primer minut , el públic es veu envoltat per la màgia del gran espectacle de l'Òpera . Una posada en escena teatral amb l'avantatge que suposa per a l'espectador conèixer les cançons interpretades . Amb popera creix el Pop , creix l'Òpera .  

La companyia ha realitzat gires tant nacionals com internacionals , Costa Rica i Puerto Rico , són alguns dels països visitats . Hem tingut l'honor de poder cantar davant l'Ex - president i Premi Noble de la Pau , D. Óscar Arias . I, a més el nostre cant -autor internacional per excel · lència , Alejandro Sanz , ens ha regalat amb una bella composició ( " La pau és al cor" ) que va ser campanya nadalenca 2005 d'El Corte Inglés .  

THREE PORTRAITS  

Trio de cambra format el 2003 . El nostre repertori abasta des de les obres més emblemàtiques de barroc , originals per a trompeta i veu , de compositors com Scarlatti , Haendel i Bach , fins a la música contemporània dels nostres dies .  

Els músics que composem la formació ( Lluís González , Pepe Gallego i Francesca Calero ) tenim una marcada experiència internacional , el que ens realitzar multitud de concerts , estrenes expressos per a la formació així com treballs discogràfics . A la nostra discografia es troben " Segle XX" ( Three Portraits . Fco Zacarés 2003 ) i " Gestas de un Don Nadie" ( Dic Amor , José R. Pasqual Vilaplana 2013) .  

Fco. Zacarés,nº 1

Dic Amor

ACENTO IBÉRICO  

Aquesta formació al costat de José Antonio G. Fuertes neix de la nostra mútua inquietud per difondre la música espanyola més enllà de les seves fronteres i , amb els instruments que li són més representatius : guitarra , veu i castanyoles . Aquesta motivació ens ha portat a visitar dues vegades Kazajasthan i Kirguistan així com la República de Vietnam , oferint diversos concerts en col · laboració amb la Orquestres Filharmònica de Hanoi i l'Orquestra Simfònica de Almaty.  

NANA DE SEVILLA

TALAUD  

El destí va fer que conegués a David Cervera , compositor valencià de gran talent . Col · laborar amb ell va suposar el principi d'una important experiència vital i una nova manera d'entendre l'art . " Talaud " és el primer treball discogràfic de Cervera , qui ens apropa al món del folklore valencià des del lirisme i la fusió de músiques i instruments típicament mediterranis . Entre les cançons que inclou aquest àlbum ocupa un lloc especial per a mi " Acuvent " . Vam tenir també ocasió de realitzar tot un seguit de concerts per la nostra terra valenciana i , amb ells deixar-nos embolicar per la llum i ànima mediterrània que ens havia des del principi agermanat .uestra tierra valenciana y, con ellos dejarnos envolver por la luz y alma mediterránea que nos había desde el principio hermanado.  

ACUVENT

DIVINO REMEDIO  

La col · laboració amb aquest grup costa-riqueny arriba unida de la mà de Miguel Ángel Arenas ( El Capi ) , famós productor espanyol i starmaker . El seu disc presentació , ens ofereix les versions més divertides i fresques de clàssics temes llatins com : Cartes d'amor en la qual vaig tenir el plaer de participar .  

CARTAS DE AMOR

PEDRO MARÍN  

Artista amb gran èxit en els 80 és capaç de reinventar-se a si mateix . La seva recent volta al món de la música pop amb el seu primer treball personal " Diamonds " ( homenatge a Amanda Lear) , vaig ser convidada a col · laborar en el tema " The Sphinx " .  

 

LITERATURAP  

" Literaturap " és el projecte de N21 , artista renaixentista i creatiu del SXXI . Aquest interessant i arriscat projecte tracta d'acostar al públic els clàssics del Segle d'Or espanyol . Un rescatat i actualitzat rapsode , a ritme de rap , narra l'orgull de la literatura espanyola . Entre les escenes literàries narrades , he interpretat al costat de N21 la famosa